Alla inlägg den 4 april 2013

Av Lena - 4 april 2013 22:36

vilken vecka

varit på samtal och fått så mycket stöd och hjälp, bland annat runt min ekonomi. B är proffsig och full av empati samt handlingsförmåga, vilket känns bra.

Har träffat en av mina allra bästa vänner och tillbringat en skön stund på café med massor av prat.

Haft en charmig, pratsjuk ung man på sova över besök! Han hängde med på att promenera med Shakira, baka matbröd, handla på Ica. Vi satt även i köket och målade med akvarellfärger. Kvällen tillbringade vi i soffan och en rolig film med hundar.

idag en riktigt lång promenad på en massa kilometer, inklusive en fikapaus hos pappa.För hunden slutade det hela i badkaret och en rejäl tvättning.

Mitt huvud snurrar, känner mig stressad och arg. Blir irriterad så lätt, för allt och inget. Får lägga band på mig hela tiden så jag inte börjar gorma och fräsa åt folk jag inte egentligen tycker om.Tittar ut ur skallen genom mina ögon och det känns som om att titta på film, ibland känns det som om det finns ett manus, som någon skriver allt eftersom.Jag kan dock inte säga att den personen har mitt gillande alla dagar, kan tycka att det hänt för mycket nu, det räcker. Fat uppenbarligen finns det en plan jag inte känner till, mer än att jag och några av mina närmaste ska drabbas om och om igen.
Samtidigt så är jag väl egoistisk som känner så , finns ju andra som lever i tragedier varje dag.

Vill bara att det är nog nu

det räcker

vill ställa tillbaka tiden och göra om, göra rätt

känns som om jag missade något i det han lärde sig

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Presentation

Gästbok

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards